Web & Mobile Εφαρμογές

Το Γραφείο Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, Εφαρμογών και Διαφάνειας του Τμήματος Πληροφορικής, Επικοινωνιών και Διαφάνειας του Δήμου Ηρακλείου, εκτός από τoν κεντρικό διαδικτυακό του τόπο www.heraklion.gr, έχει αναπτύξει ένα μεγάλο αριθμό από διαδικτυακούς τόπους και ηλεκτρονικές εφαρμογές για Υπολογιστές και Κινητές Συσκευές για την εξυπηρέτηση των δημοτών και επισκεπτών της πόλης :

Εφαρμογές για Κινητές Συσκευές:

Δημότης Ηρακλείου

Ο Δήμος Ηρακλείου δημιούργησε την εφαρμογή “Δημότης Ηρακλείου” για κινητές συσκευές. Η εφαρμογή, η οποία λειτουργεί σε iOS και σε Android, είναι διαθέσιμη δωρεάν και περιλαμβάνει τις παρακάτω ενότητες:

1. Δήλωση Προβλημάτων – για κάθε δήλωση προβλήματος υποβάλλονται οι ακόλουθες πληροφορίες:

  • Κατηγορία
  • Περιγραφή
  • Φωτογραφία
  • Τοποθεσία

Η δήλωση των προβλημάτων γίνεται επιτόπου ή εφόσον δεν υπάρχει σύνδεση δικτύου, αποθηκεύονται και υποβάλλονται σε επόμενη φάση. Προβολή κατάστασης για τα προβλήματα που έχουν υποβληθεί από τον χρήστη

2. Τα Τελευταία Νέα του Δήμου και της Πόλης
3. Τις Εκδηλώσεις στο Ηράκλειο
4. Σύνδεση με τα Κοινωνικά Δίκτυα του Δήμου Ηρακλείου
5. Χρήσιμα Τηλέφωνα της Πόλης και του Δήμου
6. Χάρτη με σημαντικά σημεία ενδιαφέροντος του Δήμου
7. Άμεση Επικοινωνία με τον Δήμο Ηρακλείου μέσω τηλεφώνου, sms & email
8. Εφημερεύοντα Νοσοκομεία
9. Εφημερεύοντα Φαρμακεία
10. Δημόσιες Θέσεις Parking για ΑΜΕΑ

Τέλος, η εφαρμογή δίνει τη δυνατότητα ενημέρωσης των δημοτών με χρήση της υπηρεσίας Push Notifications


ΔΕΥΑΗ

Η εφαρμογή ΔΕΥΑ Ηρακλείου παρέχει μια πληθώρα λειτουργιών για την καλύτερη εξυπηρέτηση του πολίτη. Χρήσιμα τηλέφωνα, νέα του δήμου και πολλές άλλες χρήσιμες πληροφορίες στο χέρι σας. Τέλος, προσφέρει ένα βήμα στον πολίτη για την υποβολή προβλήματος αλλά και την παρακολούθηση της κατάστασης του.

Η ηλεκτρονική εφαρμογή «ΔΕΥΑΗ» είναι διαθέσιμη δωρεάν για «κατέβασμα» (download) και εγκατάσταση σε φορητές συσκευές (κινητά τηλέφωνα, tablets κλπ) με λογισμικό IOS και ANDROID.

Ενισχυτικά ως προς το έργο της Γραμμής Δημότη, η καινοτόμα εφαρμογή (application) για κινητά τηλέφωνα «ΔΕΥΑΗ» καθώς και η web εφαρμογή, εγκαινιάζουν ένα νέο ψηφιακό εργαλείο ηλεκτρονικής υποβολής και διαχείρισης των αιτημάτων του δημότη προς το Δήμο.

Επίσης, μέσα από την εφαρμογή για κινητά οι Δημότες έχουν πρόσβαση σε υπηρεσίες όπως:
– Υποβολή αναφορών προβλημάτων
– Δελτία Τύπου
– Χρήσιμα Τηλέφωνα
– Χρήσιμες πληροφορίες
– Online Ερωτηματολόγια
– Λήψη άμεσων ειδοποιήσεων (push notifications) για έκτακτα γεγονότα και ενημερώσεις.


Ηράκλειο, κάθε βήμα … ένα ταξίδι στην ιστορία

Α. Το Ηράκλειο της ενετοκρατίας … ξαναζωντανεύει …. στις συσκευές σας!

Τρισδιάστατη αναπαράσταση της πόλης της ενετοκρατίας

 GooglePlay

Το Ηράκλειο της ενετοκρατίας, η Candia του 1640, ζωντανεύει μέσα από μια δυναμική εφαρμογή εικονικής περιήγησης που επιτρέπει στο χρήστη (κάτοικος, επισκέπτης, εκπαιδευτική κοινότητα) να ταξιδέψει ψηφιακά στο χρόνο και στο χώρο και να αντλήσει πολυεπίπεδες και πολυποίκιλες πληροφορίες, στα Ελληνικά και Αγγλικά.Η καινοτομία της δράσης αυτής έγκειται στο γεγονός ότι η οθόνη της φορητής συσκευής του χρήστη μετατρέπεται σ’ ένα «παράθυρο» στο χρόνο. Καθώς ο χρήστης της εφαρμογής κινείται μέσα στα όρια της παλιάς πόλης, μέσα από συγκεκριμένες διαδρομές, η Ενετική Κάντια ξεδιπλώνεται μπροστά του. Με τη χρήση του GPS, της πυξίδας και του γυροσκοπίου, η πόλη με τα μνημεία της, που είτε υπάρχουν ακόμη σήμερα ή έχουν περιέλθει σε άλλη χρήση ή έχουν χαθεί στο πέρασμα του χρόνου, ζωντανεύει στην οθόνη του χρήστη. Μια «βιωματική», σε φυσικό χώρο και πραγματικό χρόνο ξενάγηση στο ιστορικό κέντρο της πόλης, μέσω των νέων τεχνολογιών και των τρισδιάστατων φωτορεαλιστικών αναπαραστάσεων. Κείμενα, φωτογραφικό υλικό, αφηγήσεις, προσφέρουν περισσότερες πληροφορίες για τα μνημεία της πόλης ή για κάποια ιδιαίτερα σημεία της.

Β. Σύγχρονος ηλεκτρονικός οδηγός πόλης

 GooglePlay

Ένας σύγχρονος ηλεκτρονικός οδηγός ξενάγησης πόλης, για έξυπνες φορητές συσκευές (tablet, smartphones, android, iOs), όπου ο χρήστης, ανάλογα με τα ενδιαφέροντα του και τον χρόνο που διαθέτει, έχει τη δυνατότητα να περιηγηθεί στα αξιοθέατα της πόλης μέσα από ένα ελκυστικό αισθητικά περιβάλλον, με πλούσιο φωτογραφικό υλικό, κείμενα και ακουστική ξενάγηση.

Τα top ten και «αυτόματη ξενάγηση» της πόλης…

Για τους επισκέπτες που δε διαθέτουν τον απαιτούμενο χρόνο, το «top ten» προσφέρει τα πιο σημαντικά αξιοθέατα της πόλης, ενώ η «αυτόματη ακουστική ξενάγηση» τους ενημερώνει για τα μνημεία που βρίσκονται στο πέρασμά τους.

Με την επιλογή «Μουσεία» οι επισκέπτες έχουν ένα πλήρη οδηγό των μουσείων της πόλης και της ευρύτερης περιοχής, ενώ για όσους αναζητούν τις ιδιαιτερότητες της πόλης, τους προτείνονται περίπατοι σε περιοχές με ιδιαίτερο ενδιαφέρον, σημεία που κτυπάει η «καρδιά» της πόλης μέρα και νύκτα. Στις ενότητες «ενετική οχύρωση» και «ενετικό λιμάνι», ο χρήστης γνωρίζει από κοντά την πόλη της ενετοκρατίας, την Κάντια που υπήρξε η πρωτεύουσα του βασιλείου της Κρήτης.

Ελάχιστες απαιτούμενες προδιαγραφές
– Android 4.03 and ABOVE
– GPS
– 25Mb free space in sd card (offline mode only)
– quad-core processor

Φορέας χρηματοδότησης: Το έργο «Ηράκλειο, κάθε βήμα … ένα ταξίδι στην ιστορία» Ηλεκτρονική Περιήγηση στην Παλιά Πόλη Ηρακλείου», υλοποιήθηκε στο πλαίσιο του Ολοκληρωμένου Σχεδίου Αστικής Ανάπλασης, Άξονας  Προτεραιότητας 07 «Αειφόρος Ανάπτυξη & Ποιότητα Ζωής στην Περιφέρεια Κρήτης», Ε.Π. Κρήτης και Νήσων Αιγαίου 2007 -2013, με την συγχρηματοδότηση του Ευρωπαϊκού Περιφερειακού Ταμείου (ΕΤΠΑ).


Νέα Αλικαρνασσός

Ο Δήμος Ηρακλείου δημιούργησε αυτή την εφαρμογή για κινητές συσκευές η οποία περιλαμβάνει  Ψηφιακή περιήγηση στην ιστορία της Νέας Αλικαρνασσού, πολυμεσικό υλικό και ιστορικά στοιχεία για αυτή τη δημοτική ενότητα του Δήμου Ηρακλείου καθώς και σημεία ενδιαφέροντος για την Αλικαρνασσό σήμερα.. Η εφαρμογή, η οποία λειτουργεί σε iOS και σε Android, είναι διαθέσιμη δωρεάν.

Διαδικτυακοί Τόποι και Εφαρμογές:

Η κεντρική διαδικτυακή πύλη www.heraklion.gr του Δήμου Ηρακλείου είναι λιτή, σύγχρονη  και ειδικά προσαρμοσμένη για λειτουργία μέσω κινητών συσκευών (smartphones, tablets κλπ), δίνοντας έμφαση στο περιεχόμενο το οποίο αποτελείται από ενότητες οργανωμένες για να επιτυγχάνεται η πληρέστερη προβολή των υπηρεσιών της με έμφαση την Ενημέρωση, τον Πολιτισμό, τις Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες και την Ανθεκτική Πόλη.


Η διαδικτυακή πύλη eservices.heraklion.gr συγκεντρώνει όλες τις Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες που προσφέρει ο Δήμος Ηρακλείου στους δημότες του. Συνολικά ο Δήμος Ηρακλείου προσφέρει 139 ηλεκτρονικές υπηρεσίες για πολίτες και επιχειρήσεις, από τις οποίες οι 77 υπηρεσίες μπορούν να ολοκληρωθούν ηλεκτρονικά (Επιπέδου 4).


Η τουριστική διαδικτυακή πύλη www.visitheraklion.eu του Δήμου Ηρακλείου αποτελεί τον επίσημο ιστότοπο τουριστικής προβολής και προώθησης του Δήμου αλλά συγχρόνως λειτουργεί και ως εργαλείο αξιοποιήσιμο για τους επισκέπτες καθ’ όλη τη διάρκεια της επίσκεψής τους στο Ηράκλειο. Περιέχει πληροφορίες για την οργάνωση του ταξιδιού, τις εμπειρίες που μπορεί να ζήσει ο επισκέπτης και πλήθος ηλεκτρονικών υπηρεσιών για να τις μοιραστεί με τους φίλους του.


Το 2007 υλοποιήθηκε το έργο Ηράκλειο… μία πόλη, μία ιστορία από το Εργατήριο Πολυμέσων του Πανεπιστημίου Κρήτης. Προβολή της πόλης του Ηρακλείου. ιστορικές διαδρομές, αξιοθέατα, φωτογραφικό υλικό και κείμενα για την ιστορία της πόλης. Μέσα από 1850 περίπου φωτογραφίες πλήρως τεκμηριωμένες, 250 κείμενα αρχειακού υλικού (ενετικής – οθωμανικής περιόδου, περιόδου Κρητικής Πολιτείας μέχρι και εφημερίδες των αρχών του 20ου αι.), 250 σελίδες Α4 πρωτότυπα κείμενα, ιστορικά βίντεο διάρκειας 45 λεπτών, ηχητικά και αφηγήσεις ξετυλίγεται η ιστορία του Ηρακλείου που αναπτύσσεται σε 7 ενότητες: την Ιστορία, το Χώρο, την Παράδοση, το Χρονολόγιο, την Περιήγηση, το … «ήμουν εκεί», τις Εικόνες και τέλος το «σαν Σήμερα».


Ο Δήμος Ηρακλείου σε συνεργασία με το ΙΤΕ υλοποίησε τη διαδικτυακή πύλη smartcity.heraklion.gr για να προβάλει το όραμα του για μία έξυπνη πόλη, την πόλη που προσπαθεί να αντιμετωπίσει δημόσια ζητήματα με τη βοήθεια των τεχνολογιών πληροφορίας και επικοινωνιών, στη βάση μιας συμμετοχικής διαδικασίας. Δείτε τα έργα που υλοποιεί σε τομείς όπως η Ηλεκτρονική Διακυβέρνηση, Ενέργεια και Περιβάλλον, Κινητικότητα και Μεταφορές κλπ. Επίσης διαθέτει προς χρήση Ανοικτά Δεδομένα της πόλης για την παρακολούθηση του αστικού περιβάλλοντος σε πραγματικό χρόνο καθώς και δημογραφικά, πολεοδομικά κ.α.


Στη διαδικτυακή πύλη www.vikelaia.gr της Βικελαίας Δημοτικής Βιβλιοθήκης ο επισκέπτης μπορεί να αναζητά και να κάνει κράτηση των διαθέσιμων για δανεισμό βιβλίων, να διαβάζει ψηφιοποιημένες Εφημερίδες και Περιοδικά, να μελετά το Τούρκικο Αρχείο και το Αρχείο της Δημογεροντίας καθώς και να ανακαλύπτει φωτογραφίες, βίντεο και ήχους της πόλης του Ηρακλείου.


H διαδικτυακή πύλη digitalrepository.heraklion.gr είναι μια πλατφόρμα ανοικτών πολυμεσικών δεδομένων που διαθέτει και διαχειρίζεται ψηφιακό περιεχόμενο από τουριστικά και πολιτιστικά έργα. Η πρωτοβουλία αυτή στοχεύει στην αποτελεσματική διάθεση των δεδομένων, που σήμερα είναι διασκορπισμένα και δύσκολα προσβάσιμα, στους πολίτες, τους επισκέπτες της πόλης και τους τοπικούς επιχειρηματίες ή φορείς.


Το Citizens4Heraklion είναι ένας διαδικτυακός τόπος συνάντησης και προβολής των ενεργών πολιτών – εθελοντών του Ηρακλείου, με στόχο τον καλύτερο συντονισμό αλλά και την ανάδειξη των προσπαθειών και των προτάσεών τους. Οι επισκέπτες, μπορούν να μπουν στην διεύθυνση  www.citizens4heraklion.gr προκειμένου να ενημερωθούν για τις εθελοντικές ομάδες που δραστηριοποιούνται στον Δήμο Ηρακλείου, καθώς και για να επικοινωνήσουν μαζί τους. Η πλατφόρμα παρέχει επίσης στους χρήστες την δυνατότητα ενημέρωσης για τις εθελοντικές δράσεις που βρίσκονται σε εξέλιξη αυτή την στιγμή αλλά και για όσες προγραμματίζονται


Ο Δήμος Ηρακλείου παρουσιάζει την συλλογή έργων τέχνης που έχει στην κατοχή του (http://www.heraklionartgallery.gr). Τα έργα αυτά που προέρχονται κυρίως από δωρεές Ηρακλειωτών, πρόκειται να εκτεθούν μελλοντικά στο κτήριο Κοθρή. Η συλλογή περιλαμβάνει περισσότερα από 900 έργα που περιλαμβάνουν πίνακες σημαντικών Ελλήνων καλλιτεχνών – όπως ο Φασιανός, ο Μόραλης, ο Βασιλείου, ο Τέτσης, ο Γαΐτης, ο Τσαρούχης και άλλοι – αλλά και διακεκριμένων κρητικών δημιουργών, όπως ο Θωμάς Φανουράκης και ο Ευάγγελος Μαρκογιαννάκης.


Η διαδικτυακή πύλη www.kastrino-karnavali.gr για την Καστρινή Αποκριά, υλοποιήθηκε από το Τμήμα Πληροφορικής του Δήμου Ηρακλείου και βασίζεται αποκλειστικά στο ελεύθερο λογισμικό wordpress. Ο επισκέπτης μπορεί να διαβάσει τα τελευταία νέα της Καστρινής Αποκριάς, το πρόγραμμα και τον χάρτη των εκδηλώσεων, να δηλώσει συμμετοχή στη μεγάλη παρέλαση, να δει όλα τα πληρώματα που θα λάβουν μέρος καθώς και πλούσιο πολυμεσικό υλικό από παλαιότερες εκδηλώσεις.


Η διαδικτυακή πύλη animals.heraklion.gr υλοποιήθηκε από το Τμήμα Πληροφορικής του Δήμου Ηρακλείου και βασίζεται αποκλειστικά στο ελεύθερο λογισμικό wordpress. Παρέχει πληροφορίες για την σχετική νομοθεσία καθώς και για τις υποχρεώσεις που προκύπτουν για όσους έχουν στην ιδιοκτησία τους ένα ζωάκι. Παράλληλα, υπάρχει και ειδική ενότητα με χρήσιμες πληροφορίες για όλα τα σκυλιά που φιλοξενούνται στο Κυνοκομείο Ηρακλείου και δίνονται προς υιοθεσία, καθώς και για τις διαδικασίες που απαιτούνται ώστε να υιοθετήσει κάποιος ένα αδέσποτο.

Η διαδικτυακή πύλη για την Ενδοχώρα, www.rural-heraklion.gr βασίζεται στο ελεύθερο λογισμικό Joomla. Δημιουργήθηκε με στόχο την προβολή της ενδοχώρας του Δήμου Ηρακλείου, με πλούσιο υλικό για όλα τα χωριά, τις εκδηλώσεις, τις τοπικές επιχειρήσεις, πληροφορίες για καταλύματα, σημεία ενδιαφέροντος και προτεινόμενες διαδρομές.


Η διαδικτυακή πύλη www.alikarnassos.gr περιλαμβάνει μία Ψηφιακή περιήγηση στην ιστορία της Νέας Αλικαρνασσού, πολυμεσικό υλικό και ιστορικά στοιχεία για αυτή τη δημοτική ενότητα του Δήμου Ηρακλείου καθώς και σημεία ενδιαφέροντος για την Αλικαρνασσό σήμερα.


Η διαδικτυακή πύλη www.heraklionsculptures.gr υλοποιήθηκε από το Τμήμα Πληροφορικής του Δήμου Ηρακλείου και βασίζεται αποκλειστικά στο ελεύθερο λογισμικό wordpress. Περιέχει φωτογραφίες και ιστορικά στοιχεία για τα γλυπτά που βρίσκονται στον Δήμο Ηρακλείου (με την ευγενική παραχώρηση φωτογραφικού υλικού και κειμένων από συμπολίτες μας).


Ο ιστότοπος eservices.heraklion.gr χρησιμοποιεί cookies. Προχωρώντας στον ιστότοπο συναινείτε με την αποδοχή τους.
View more
Cookies settings
Αποδοχή
Άρνηση
Πολιτική Χρήσης Cookies
Privacy & Cookies policy
Cookie name Active

Ποιοί είμαστε

Το Τμήμα Πληροφορικής του Δήμου Ηρακλείου δημιούργησε τη σελίδα eservices.heraklion.gr για την άμεση εξυπηρέτηση των πολιτών.

Σχόλια

Όταν οι επισκέπτες αφήνουν σχόλια στον ιστότοπο, συλλέγουμε τα δεδομένα που εμφανίζονται στη φόρμα σχολίων όπως επίσης τη διεύθυνση IP του επισκέπτη και τη συμβολοσειρά του χρήστη του προγράμματος περιήγησης ώστε να βοηθήσουμε στην ανίχνευση ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Μια ανωνυμοποιημένη συμβολοσειρά που δημιουργήθηκε από τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας (επίσης αποκαλούμενη "hash") ενδέχεται να παρασχεθεί στην υπηρεσία Gravatar για να δει αν τη χρησιμοποιείτε. Η πολιτική απορρήτου της υπηρεσίας Gravatar διατίθεται εδώ: https://automattic.com/privacy/. Μετά την έγκριση του σχολίου σας, η εικόνα του προφίλ σας είναι ορατή στο κοινό μέσα στο πλαίσιο του σχολίου σας.

Πολυμέσα

Εάν μεταφορτώνετε εικόνες στον ιστότοπο, θα πρέπει να αποφύγετε τη μεταφόρτωση εικόνων με ενσωματωμένα δεδομένα τοποθεσίας (EXIF GPS). Οι επισκέπτες του ιστότοπου μπορούν να πραγματοποιήσουν λήψη και εξαγωγή οποιωνδήποτε δεδομένων τοποθεσίας από εικόνες στον ιστότοπο.

Cookies

Αν αφήσετε ένα σχόλιο στον ιστότοπό μας, μπορείτε να επιλέξετε να αποθηκεύσετε το όνομα, τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και τον ιστότοπό σας σε cookies. Αυτά είναι για την δική σας ευκολία, έτσι ώστε να μην χρειάζεται να συμπληρώσετε τα στοιχεία σας πάλι όταν αφήσετε ένα άλλο σχόλιο. Αυτά τα cookies θα διαρκέσουν για ένα έτος. Αν έχετε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε στον ιστότοπο, θα δημιουργήσουμε ένα προσωρινό cookie για να προσδιορίσουμε αν ο φυλλομετρητής σας δέχεται cookies. Το cookie δεν περιέχει προσωπικές πληροφορίες και θα διαγράφει μόλις κλείσετε τον φυλλομετρητή σας. Όταν συνδεθείτε, θα δημιουργήσουμε επίσης διάφορα cookies για να αποθηκεύσετε τις πληροφορίες σύνδεσης και τις επιλογές οθόνης. Τα cookie εισόδου διαρκούν για δύο ημέρες και τα cookie επιλογών οθόνης διαρκούν για ένα χρόνο. Αν επιλέξετε "Να με θυμάσαι", η σύνδεσή σας θα παραμείνει για δύο εβδομάδες. Αν αποσυνδεθείτε από το λογαριασμό σας, τα cookie σύνδεσης θα καταργηθούν. Εάν επεξεργαστείτε ή δημοσιεύσετε ένα άρθρο, ένα επιπλέον cookie θα αποθηκευτεί στο πρόγραμμα περιήγησης. Αυτό το cookie δεν περιλαμβάνει προσωπικά δεδομένα και υποδεικνύει απλώς το post ID του άρθρου που μόλις επεξεργαστήκατε. Λήγει μετά από 1 ημέρα.

Ενσωματωμένο περιεχόμενο από άλλους ιστότοπους

Τα άρθρα σε αυτόν τον ιστότοπο ενδέχεται να περιλαμβάνουν ενσωματωμένο περιεχόμενο (π.χ. βίντεο, εικόνες, άρθρα κ.λπ.). Το ενσωματωμένο περιεχόμενο από άλλους ιστότοπους συμπεριφέρεται με τον ίδιο ακριβώς τρόπο όπως και αν ο επισκέπτης επισκέφθηκε τον άλλο ιστότοπο. Αυτοί οι ιστότοποι ενδέχεται να συλλέγουν δεδομένα για εσάς, χρησιμοποιούν cookies, ενσωματώνουν επιπλέον παρακολούθηση τρίτου μέρους και να παρακολουθούν την αλληλεπίδρασή σας με αυτό το περιλαμβανόμενο περιεχόμενο, συμπεριλαμβανομένης της ανίχνευσης της αλληλεπίδρασής σας με το περιλαμβανόμενο περιεχόμενο, εάν έχετε λογαριασμό και έχετε συνδεθεί στον συγκεκριμένο ιστότοπο.

Με ποιούς μοιραζόμαστε τα δεδομένα σας

Αν έχετε ζητήσει επαναπροσδιορισμό συνθηματικού, η διεύθυνση IP θα περιλαμβάνεται στο email επαναπροσδιορισμού.

Για πόσο καιρό διατηρούμε τα δεδομένα σας

Εάν αφήσετε ένα σχόλιο, το σχόλιο και τα μεταδεδομένα του διατηρούνται επ' αόριστον. Αυτό γίνεται ώστε να μπορούμε να αναγνωρίζουμε και να εγκρίνουμε αυτόματα τα σχόλια που ακολουθούν, αντί να τα κρατάμε σε ουρά συντονισμού. Για χρήστες που εγγράφονται στον ιστότοπο μας, αποθηκεύουμε επίσης τα προσωπικά δεδομένα που καταχωρούν στο προφίλ χρήστη τους. Όλοι οι χρήστες μπορούν να βλέπουν, να επεξεργάζονται ή να διαγράφουν τα προσωπικά δεδομένα τους ανά πάσα στιγμή (εκτός από το να μπορούν να αλλάξουν το όνομα χρήστη τους). Οι διαχειριστές του παρόντος ιστότοπου μπορεί επίσης να βλέπουν και να επεξεργάζονται αυτές τις πληροφορίες.

Ποια δικαιώματα έχετε στα δεδομένα σας

Εάν έχετε λογαριασμό σε αυτόν τον ιστότοπο ή έχετε αφήσει σχόλια, μπορείτε να ζητήσετε να λάβετε ένα εξαγόμενο αρχείο των προσωπικών δεδομένων που διατηρούμε για εσάς, συμπεριλαμβανομένων τυχόν δεδομένων που έχετε παράσχει σε εμάς. Μπορείτε επίσης να αιτηθείτε να διαγράψουμε τα προσωπικά δεδομένα που διατηρούμε για εσάς. Αυτό δεν περιλαμβάνει δεδομένα που είμαστε υποχρεωμένοι να τηρούμε για διοικητικούς, νομικούς ή λόγους ασφαλείας.

Πού αποστέλλονται τα δεδομένα σας

Τα σχόλια επισκεπτών ενδέχεται να ελέγχονται μέσω ενός αυτοματοποιημένου συστήματος ανεπιθύμητης αλληλογραφίας.
Save settings
Cookies settings